Handelsbetingelser

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til Blue Jewelry eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på én af følgende måder: 

E-mail: webshop@bluejewelry.dk
Telefon: + 45 2729 6080
Vores telefontider er følgende:
Mandag-fredag: 9.00-14.00
Lørdag og søndag: Lukket

 

Vores webshop drives af:
Blue Jewelry
Hovedgaden 512
2640 Hedehusene

 

Handelsbetingelser

Når du handler i vores webshop www.bluejewelry.dk, skal nedenstående betingelser accepteres. Du bedes venligst læse dem grundigt igennem.

 

Priser og betaling

Alle vores priser er opgivet i DKK og er inklusive 25% moms, og de er eksklusive forsendelsesomkostninger. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel. Den pris, du betaler for dit køb, er den, der er angivet i webshoppen på det tidspunkt, hvor du bestiller din ordre.

Vi accepterer betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit og PayPal.

Alle kortbetalinger foregår gennem QuickPay´s krypterede SSL betalingssystem, for sikker og fortrolig betaling.

 

Pengene bliver reserveret fra din konto, når du afgiver din ordre, hvorefter du vil modtage en mail. Pengene bliver først trukket fra din konto, når vi afsender varen til dig.

Sikkerhed ved betaling

Bluejewelry.dk krypterer dine kortoplysninger med systemet SSL (Secure Socket Layer). På den måde kan uvedkommende ikke aflæse eller hacke dit kortnummer og andre vigtige informationer under betalingen. Alle transaktioner varetages af Ingenico ePayments eller DIBS, når du handler i vores webshop.

Bemærk venligst, at den side, du angiver dine kortoplysninger på, ikke ser ud som resten af webshoppen. Det skyldes, at Ingenico ePayments og DIBS kræver, at siden skal være sikker, samt at dine oplysninger krypteres.

 

Bemanding

Du kan købe varer i webshoppen døgnet rundt. Vores personale håndterer ordrer fra mandag til fredag i tidsrummet 9.00-14.00.

Alle ordrer, der er foretaget uden for ovenstående tidsrum, vil blive håndteret den efterfølgende hverdag. 

Fortrydelse og ombytning

Som forbruger har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter, at din pakke er modtaget. For at gøre brug at denne, bedes du skriftligt meddele Bluejewelry.dk, at du ønsker at fortryde købet. Du kan ikke fortryde købet ved blot at undlade at hente eller tage imod pakken.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du, når du tydeligt har meddelt os, returnere varen til os. Ved returnering hæfter du selv for eventuel skade eller anden forringelse af varens værdi. Det gælder også den emballage, du modtager varen i. Det har betydning for gensalg af varen, om emballagen er beskadiget, da det vil medføre en forringelse af selve varens værdi. Det samme gælder, hvis du har åbnet varen eller undlader at sende emballagen med retur. Det er derfor dit ansvar at sørge for, at varen pakkes forsvarligt ind, når den sendes retur.

Varer, der ønskes returneret, skal sendes uden unødig forsinkelse senest 14 dage gældende fra den dato, du har informeret os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Returnering foregår til følgende adresse:

Blue Jewelry
Hovedgaden 512 st.
2640 Hedehusene